Kpss 2023/2 Sonuçlarına Göre Ösym Tarafından Üniversitemiz Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine

12/01/2024 09:59:38 - 12/01/2024 09:59:38 - 1417 Okunma

KPSS 2023/2 sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Üniversitemiz kadrolarına yerleşen adayların atama işlemleri için istenen belgeleri Rektörlük Personel Daire Başkanlığımıza şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

İstenen belgelere;

Açıktan atanacak adaylar; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sayfasındaki Dokümantasyon/Formlar/İdari Personel Şb.Md.Formlar/Atama İşlemleri için İstenen Formlar bölümündeki  “İdari Personel / KPSS ve Diğer Sonuçlara Göre Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler Formu” ndan,

Naklen atanacak adaylar ise; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi Dokümantasyon/Formlar/İdari Personel Şb.Md.Formlar/Atama İşlemleri için İstenen Formlar bölümündeki  “İdari Personel / Naklen veya Yeniden Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler Formu ndan ulaşabilecektir.

Duyurulur.