Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alim İlani Yerleştirme Sonuçlari Ve Atama İşlemleri Duyurusu

24/11/2023 21:09:59 - 24/11/2023 21:12:04 - 4829 Okunma

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında atama/alım yapılacak Sözleşmeli Personel kadroları için mezkur Usul ve Esaslar’ın Ek 2’nci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca yerleştirme başvurularının incelenmesi, gerçekleştirilmesi, sonuçların tespiti ve yerleştirilen adayların ilan edilen niteliklere uygunluğunun tespit edilmesi amacıyla oluşturulan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu atanmaya/yerleştirilmeye hak kazananlar aşağıda belirtilmiştir.

Değerlendirme sonucunda asil olarak atanmaya/yerleştirmeye hak kazananlardan istenen belgeler aşağıda belirtilmiş olup, adayların söz konusu belgeler ile en geç 1 Aralık 2023 saat:17:00’ye kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Atanmaya/yerleştirmeye hak kazananlardan; eksik belge veren, belgelerini belirtilen sürede teslim etmeyenler ile göreve başlamayan veya atanma şartlarını taşımadığından göreve başlatılamayanların yerine yedek listeden başarı sırasına göre atama yapılacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

ATANMAYA HAK KAZANANLARDAN İSTENEN BELGELER

1-Atama başvuru formu (Personel Daire Başkanlığı internet sayfasından indirilecektir)

2-Mezuniyet belgesi/diploma (Personel Daire Başkanlığınca aslı görülüp onaylanacaktır) veya noter onaylı sureti veya e-devlet çıktısı

3-Nüfus cüzdan fotokopisi/kimlik kartı fotokopisi(Personel Daire Başkanlığınca aslı görülüp onaylanacaktır.)

4-Askerlik durum belgesi veya terhis belgesi (Personel Daire Başkanlığınca aslı görülüp onaylanacaktır.)

5- 6 adet fotoğraf

6-Sağlık raporu (6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun 15.maddesi uyarınca.) (Aile Hekiminden alınabilir.)

7-Özgeçmiş formu doldurulacaktır (Personel Daire Başkanlığı internet sayfasından indirilecektir.)

8-SGK Hizmet dökümü e-devlet çıktısı (SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi hizmeti altında “Tüm SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü” hizmet döküm türü seçilerek barkodlu belge oluşturulacaktır)

9-Sertifika belgesi (Personel Daire Başkanlığınca aslı görülüp onaylanacaktır) veya noter onaylı sureti veya e-devlet çıktısı (İlgili belgeler istenen ilanlar için)

-1 Sıra No’lu İlan Yerleştirme Sonuçları

-2 Sıra No’lu İlan Yerleştirme Sonuçları

-3 Sıra No’lu İlan Yerleştirme Sonuçları

-4 Sıra No’lu İlan Yerleştirme Sonuçları

-5 Sıra No’lu İlan Yerleştirme Sonuçları

ÜNİVERSİTEMİZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI YERLEŞTİRME SONUÇLARI VE ATAMA İŞLEMLERİ DUYURUSU

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.