Kpss 2023/1 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Ösym Tarafından Üniversitemiz Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine

01/08/2023 09:45:46 - 01/08/2023 09:46:44 - 2712 Okunma

KPSS 2023/1 Yerleştirme Sonuçlarına göre ÖSYM tarafından Üniversitemiz kadrolarına yerleşen adayların atama işlemleri için Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik'in 25'inci maddesi uyarınca istenen belgeleri en geç 07/08/2023 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığımıza şahsen teslim etmesi gerekmekte olup, belirtilen tarihte (07/08/2023) başvuruda bulunmayanlar atanma hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır. Duyuru tebligat niteliğinde olup; adaylara tebligat yapılmayacaktır.

İstenen belgelere;

Açıktan atanacak adaylar; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sayfasındaki Dokümantasyon/Formlar/İdari Personel Şb.Md.Formlar/Atama İşlemleri için İstenen Formlar bölümündeki  “İdari Personel / KPSS ve Diğer Sonuçlara Göre Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler Formu” ndan,

Naklen atanacak adaylar ise; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi Dokümantasyon/Formlar/İdari Personel Şb.Md.Formlar/Atama İşlemleri için İstenen Formlar bölümündeki  “İdari Personel / Naklen veya Yeniden Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler Fomun” ndan ulaşabilecektir.

Duyurulur.

KPSS 2023/1 Yerleştirme Sonuçlarına Göre ÖSYM Tarafından Üniversitemiz Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine