Akademik-Personel

Rahim ŞAHİN

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 yılında Uzunköprü’de doğdu. İlkokulu Süleymaniye Köyü İlkokulunda, ortaokulu Uzunköprü Gazi Turhan Bey Ortaokulunda, liseyi Uzunköprü Hüseyin Çorum Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik Bölümünde, yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Şef

Aysun BOZER

0 288 212 96 70 – 1505

aysun.erdem@klu.edu.tr

1986 Kırklareli’nde doğdu. İlköğrenimini Küçükkarıştıran Köyü’nde, ortaöğrenimini Lüleburgaz’da; yükseköğrenimini Trakya Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde, yüksek lisans öğrenimini ise Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Anabilim Dalında tamamladı. Memuriyete 2009 yılında Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında Bilgisayar İşletmeni kadrosunda başlayıp; halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şef kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Şef

Ziya KAYI

0 288 212 96 70 – 1506

ziya.kayi@klu.edu.tr

1983 yılında Tekirdağ’da doğdu. İlköğrenimini Kırklareli Ziya Gökalp İlköğretim Okulu; orta ve lise öğrenimini Kırklareli İmam-Hatip Lisesi; lisans öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği ve yüksek lisans öğrenimini Kırklareli Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında tamamladı . Memuriyete 2009 yılında Kırklareli Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni kadrosunda başlamıştır. 2014 yılında Şef kadrosuna atanmış ve halen bu görevini sürdürmektedir.Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kerem KAYITBEY

0 288 212 96 70 – 1514

kerem.kayitbey@klu.edu.tr

1989 İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Güngören Gençosman İlköğretim Okulu ve İzzet Ünver Lisesi’nde; yükseköğrenimini Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Maliye, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2012 yılında Kırklareli Üniversitesinde Memur kadrosunda başlamıştır. 2012 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Emine KURTOĞLU

0 288 212 96 70 – 1507

emine.sengoz@klu.edu.tr

1987 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziosmanpaşa Dobruca İlköğretim Okulu; yükseköğrenimini Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi ve Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2013 yılında Kırklareli Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2015 yılında Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atanmıştır. 2015 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Aysel ENGİN

0 288 212 96 70 – 1516

ayselengin@klu.edu.tr

1990 yılında Balıkesir Bigadiç’te doğdu. İlk öğrenimini Bigadiç Fatih İlköğretim Okulu, Orta öğrenimi Bigadiç Cumhuriyet Lisesi; yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2015 yılında Kırklareli Demirköy Adliyesinde 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Zabıt Katibi olarak başlamış olup, 2016 yılında Kırklareli Üniversitesi Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atanmıştır. 2016 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.

Mesut GENÇ

0 288 212 96 70 – 1513

mesut.genc@klu.edu.tr

1993 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu. İlköğrenimini Bağcılar Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu; ortaöğrenimini Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi ve yükseköğrenimini Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2017 yılında Kırklareli Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni kadrosunda başlamış olup halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.

Bircan ÖZKIR

0 288 212 96 70 – 1515

bircan.ozkir@klu.edu.tr

1990 İzmir Bayındır’da doğdu. İlköğrenimini Çorlu Mimar Sinan İlkokulunda; ortaöğrenimini Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesinde; yükseköğrenimini Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2013 yılında Kırklareli Üniversitesinde Memur kadrosunda başlamış olup halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.