22 Haziran 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

19/07/2017 17:42:50 - 19/07/2017 17:43:00 - 3397 Takip

22 Haziran 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosunda çalıştırılmak üzere Öğretim Görevlisi kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 27 Temmuz 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mimarlık Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Hizmetleri MYO Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Lüleburgaz MYO Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

22 HAZİRAN 2017 TARİHLİ İLANIN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE ATANMAYA HAK KAZANANLAR

Sıra No

İlan No

Bölüm