29 Aralık 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

18/01/2017 17:18:58 - 18/01/2017 17:18:58 - 1946 Takip

29 Aralık 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Sınavlar, 24/01/2017 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatlerde yapılacaktır.

Rektörlük Uzman kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Mühendislik Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Adres