Üniversite Personeline Duyuru

19/12/2016 14:49:02 - 19/12/2016 14:49:02 - 1647 Takip

14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 22 Aralık 2016 Perşembe gecesi saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ