11-12 Nisan 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (Duyuru Güncellenmiştir.)

28/04/2016 17:16:59 - 02/05/2016 17:16:59 - 2901 Takip

11-12 Nisan 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınavlar, 03 Mayıs 2016 Salı günü saat 11:00'de Öğretim Görevlisi kadrosu için Vize Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde, Uzman kadrosu için ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığında yapılacaktır.

Sınavların yapılacağı adresler:

·         İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofçaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, B Blok K:3 Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

·         Vize Meslek Yüksekokulu

Devlet Mahallesi 19. Cd. Spor Sk. No:33/A Vize/KIRKLARELİ

NOT 1 : Rektörlük Uzman kadrosuna başvuruda bulunan Rahmi AKINCIOĞLU’nun geçerli iki adet ALES puanı olduğundan sehven daha düşük olan ALES puanın değerlendirilmeye alındığı anlaşılmış olup, gerekli düzeltme yapılmıştır. Sınava girecek adaylarda bir değişiklik söz konusu olmayıp, sadece adayların sıralaması değişmiştir. 29/04/2016

NOT 2 : Vize Meslek Yüksekokulu ön değerlendirme sonuçları güncellenmiştir. 02/05/2016

Vize Meslek Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Rektörlük Uzman Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ