20/02/2016 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

22/02/2016 09:32:52 - 24/02/2016 09:32:52 - 2278 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda profesör ve doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör ve Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Prof. için 6 takım, Doç. için ise 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek),

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf,

10-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri  gereği “Aday Etkinlik-Puan Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.(Prof. kadrosu için)

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi,

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 07 MART 2016 (Prof. ve Doç. kadroları için)

SON BAŞVURU TARİHİ: 09 MART 2016 (Yrd.Doç. kadrosu için)

Bölüm

Anabilim Dalı/Program

Prof.

Doç.

Yrd. Doç.

Nitelikler

İşletme

Üretim Yönetimi ve Pazarlama

Davranışsal fiyatlandırma alanında çalışmaları bulunmak.

İktisat

İktisat Teorisi

Doçentliğini makro iktisat alanında almış olmak ve Finansal krizler, enflasyon, uluslararası finansal mimari alanlarında çalışmaları bulunmak.

Öğretim Üyesi İlanı