2015 Yılı Aöf Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Görevlendirmeleri Hk Duyuru

21/12/2015 17:03:34 - 21/12/2015 17:03:34 - 1493 Takip

23-24 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 27 Aralık 2015 Pazar günü saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ