16 Ekim 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

04/11/2015 16:47:09 - 04/11/2015 16:47:09 - 2178 Takip

16 Ekim 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Okutman,Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 09 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 13:00'de  Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

Fen Edebiyat Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofçaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, 1 No.’lu Merkezi Derslik No:39/L Merkez/KIRKLARELİ

Babaeski Meslek Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Fen Edebiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ