2015 Yılı Aöf Güz Dönemi Ara Sınavı Görevlendirmeleri Hk Duyuru

09/10/2015 16:32:33 - 09/10/2015 16:32:33 - 1793 Takip

12-13 Aralık  2015 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz  Dönemi  Ara Sınavlarında görev almak isteyenler;

Anadolu Üniversitesinin http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 23 Ekim 2015 Cuma günü Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. Kimlik numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ