14 Ağustos 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

01/09/2015 17:17:51 - 01/09/2015 17:26:42 - 2689 Takip

14 Ağustos 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak öğretim elemanı kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 07 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 11:00'de  Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

Fen Edebiyat Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofçaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, 1 No.’lu Merkezi Derslik No:39/L Merkez/KIRKLARELİ

Fen Edebiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Rektörlük Okutman Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ