26 Haziran 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

20/07/2015 13:33:45 - 22/07/2015 13:33:45 - 2593 Takip

26 Haziran 2015 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 23 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 11:00'de Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nda yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

• Sağlık Yüksekokulu

Cumhuriyet Mahallesi, Kofcaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, 2 Nolu Merkezi Derslik No:39/L Merkez/ KIRKLARELİ

Sağlık Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ