10 Haziran 2019 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

05/07/2019 17:25:52 - 05/07/2019 17:28:40 - 2300 Okunma

10 Haziran 2019 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Nihai değerlendirme sonucunda ilan edilen kadroya atanması uygun bulunan adaylar tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler Formu”ndan,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler Formu”ndan  ulaşabilecektir.

Kazanan adayın evraklarını en geç 12 Temmuz 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

8 İlan No’lu Fen Edebiyat Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

9 İlan No’lu Devlet Konservatuvarı Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

11 İlan No’lu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

10 Haziran 2019 Tarihli Öğretim Elemanı İlanın Sonuçlarına Göre Atanmaya Hak Kazanan Adaylar