13/10/2018 Tarihinde Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

15/10/2018 10:31:45 - 15/10/2018 10:31:45 - 1225 Okunma

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular Profesör kadrosu için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün geçerli olup; tüm bilgiler Üniversitemiz http://pdb.klu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Profesör kadrosu başvurusunda istenen evraklar (6 takım cd halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi (Başlıca araştırma eseri belirtilecek),

6-   Yayınlarını kapsayan dosya,

7-   Yayınlarını içerir CD,

8-   2 (İki) adet fotoğraf,

9- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım CD halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi

6-   Yayınlarını içerir CD,

7-   2 (İki) adet fotoğraf,

8-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu"nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 30/10/2018

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

Prof.

Dr.Öğr.Üyesi

NİTELİKLER

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Makine Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi mezunu olmak. Makine Mühendisliği yüksek lisans ve doktora mezunu olmak. Mekanik titreşimler, topoloji eniyileştirilmesi, gürültü kontrolü ve titreşim yalıtımı konularında çalışma yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Türk Dili ve Edebiyatı

Halk Bilimi

Türk Halk Bilimi alanında doktora yapmış olmak. Türk güreş kültürü alanında çalışmaları bulunmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İktisat

İktisat Politikası

Makro İktisat alanında doçentlik unvanına sahip olmak. Bölgesel kadın yoksulluğu ve ekonomik kriz ilişkisi konularında çalışmaları bulunmak.

İktisadi Çalışma ve Uluslararası İktisat

İktisat alanında doktora mezunu olmak. Dikey market yapılanması konusunda çalışmaları bulunmak.

13/10/2018 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı