23/08/2024 09:52:09 - 23/08/2024 09:33:32 - 2897 Okunma

2. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni,
  3. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni,
  6. Doçentlik belgesi veya e-devlet çıktısı,
  12. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya HİTAP Hizmet Dökümü e-devlet çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

6. Doçentlik belgesi veya e-devlet çıktısı,
  11. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya HİTAP Hizmet Dökümü e-devlet çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

6. Yabancı dil sınavı sonuç belgesi,
  11. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu" nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 06.09.2024

ABD

ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI

Doçentlik ünvanını Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bilim alanında almış olmak. Güneybatı Oğuz Grubu Türk Lehçeleri ve İran Türk Ağızları alanlarında çalışmaları bulunmak.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

Gaz adsorpsiyonu, fotokataliz ve süperkapasitörler üzerine çalışmalar yapmış olmak.

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

Doçentlik ünvanını Beyin ve Sinir Cerrahisi bilim alanında almış olmak.

GENEL CERRAHİ

Doçentlik ünvanını Genel Cerrahi bilim alanında almış olmak.

BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI

İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI

Doçentlik ünvanını Dünya Dilleri ve Edebiyatları bilim alanında almış olmak. Sömürgecilik sonrası edebiyat alanında çalışmaları bulunmak.

MATEMATİK

ANALİZ VE FONKSİYONLAR TEORİSİ

Doçentlik ünvanını Matematik bilim alanında almış olmak. Çarpımsal kesirli integraller ve konveks fonksiyonların genelleştirilmesi üzerine çalışmaları bulunmak.

MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK

Doçentlik ünvanını Çeviribilim bilim alanında almış olmak. Makine çevirisi ve sözlü çeviri konularında çalışmaları bulunmak.

ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA

Doçentlik ünvanını Pazarlama bilim alanında almış olmak. Dijital pazarlama, marka ittifakları ve tüketici etiği/değerleri alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

SİYASET VE SOSYAL BİLİMLER

Doçentlik ünvanını Siyaset Bilimi bilim alanında almış olmak. Siyasal parti örgütlenmeleri, parti-seçmen bağları ve popülizm üzerine çalışmaları bulunmak.

BESLENME VE DİYETETİK

Doçentlik ünvanını Beslenme ve Diyetetik, Kimya, Biyokimya bilim alanlarından birinde almış olmak. Hormon tayinine yönelik immünosensörler üzerine çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL HİZMET

Doçentlik ünvanını Sosyal Hizmet bilim alanında almış olmak. Sosyal hizmet kuramı, madde bağımlılığı, insan hakları, yaşlılık ve sosyal sorunlar ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK

MALİYE

Doktora ünvanını İktisat programında almış olmak. Vergi politikası, işgücü, dış ticaret konularında çalışmaları bulunmak.

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ

Doçentlik ünvanını Beyin ve Sinir Cerrahisi bilim alanında almış olmak.

GENEL CERRAHİ

Doçentlik ünvanını Genel Cerrahi bilim alanında almış olmak.

FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON

Doçentlik ünvanını Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bilim alanında almış olmak. Elektronöromiyografi ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

İŞ HUKUKU VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU

Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak. Doktora ünvanını Özel Hukuk programında almış olmak. İş kazası, sendikal hak ve özgürlükler, dezavantajlı gruplar, iş sağlığı ve güvenliği üzerine çalışmalar yapmış olmak.

MALİYE

Maliye bölümü lisans mezunu olmak. Doktora ünvanını Maliye alanında almış olmak. Vergi ahlakı, sağlık harcamaları ve politik bütçe dalgalanmaları alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

İSLAM MEZHEPLERİ TARİHİ

Doktora ünvanını Temel İslam Bilimleri alanında almış olmak. Çağdaş islami akımlar, klasik dönem İslam mezhepleri ve Türkiye'deki dini akımlar ile ilgili çalışmaları olmak.

ÇOCUK GELİŞİMİ

Çocuk Gelişimi lisans ve yüksek lisans mezunu olmak. Doktora ünvanını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Anabilim Dalında almış olmak. Çocuklarda öğrenme güçlüğü, dijital medya kullanımı ve çocuk gelişimi meslek alanıyla ilgili çalışmalar yapmış olmak.

KALP VE DAMAR CERRAHİSİ

Tıpta Uzmanlık ünvanını Kalp ve Damar Cerrahisi alanında almış olmak.

ÇOCUK CERRAHİSİ

Tıpta Uzmanlık ünvanını Çocuk Cerrahisi alanında almış olmak.

TIBBİ PATOLOJİ

Tıpta Uzmanlık ünvanını Tıbbi Patoloji alanında almış olmak.

ÜROLOJİ

Tıpta Uzmanlık ünvanını Üroloji alanında almış olmak.

Tıpta Uzmanlık ünvanını Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında almış olmak.

DERİ VE ZÜHREVİ HASTALIKLAR

Tıpta Uzmanlık ünvanını Deri ve Zührevi Hastalıklar alanında almış olmak.

klu öğretim üyesi ilanı