17.10.2022 Tarihli Ve 31986 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

17/10/2022 15:59:22 - 20/10/2022 15:59:22 - 2763 Okunma

Profesör kadrosu başvurusunda istenen evraklar aşağıda gösterilen belgeler olup 6 takım CD /USB Bellek halinde hazırlanacak ve özgeçmiş ile yayınlar hariç 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2. Lisans, yüksek lisans ve doktora/tıpta uzmanlık diplomalarının fotokopileri veya e-devlet çıktıları,
  4. Askerlik durum belgesi veya terhis belgesi veya e-devlet çıktısı,
  5. Özgeçmiş ve yayın listesi (Başlıca araştırma eseri belirtilecek),
  7. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  8. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu" nun doldurulması gerekmektedir.
  9. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya e-devlet HİTAP Hizmet Dökümü çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar aşağıda gösterilen belgeler olup 4 takım CD /USB Bellek halinde hazırlanacak ve özgeçmiş ile yayınlar hariç 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.

3. Lisans, yüksek lisans ve doktora/tıpta uzmanlık diplomalarının fotokopileri veya e-devlet çıktıları,
  5. Askerlik durum belgesi fotokopisi veya terhis belgesi fotokopisi veya e-devlet çıktısı,
  8. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurusunda istenen evraklar aşağıda gösterilen belgeler olup 4 takım CD /USB Bellek halinde hazırlanacak ve özgeçmiş ile yayınlar hariç 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.

8. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  9. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu" nun doldurulması gerekmektedir.
  10. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya e-devlet HİTAP Hizmet Dökümü çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

SON BAŞVURU TARİHİ : 31.10.2022

GENEL SOSYOLOJİ VE METODOLOJİ

Doçentlik unvanını Sosyoloji alanında almış olmak. Askerî sosyoloji, kent sosyolojisi, afet sosyolojisi alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

UYGULAMALI SOSYOLOJİ

İletişim sosyolojisi ve yeni medya konularında çalışmalar yapmış olmak.

PSİKOLOJİ

DENEYSEL PSİKOLOJİ

Doktora unvanını Psikoloji alanında almış olmak. Beceri edinimi ve uzmanlık konularında çalışmalar yapmış olmak.

UYGULAMALI SOSYOLOJİ

Doktora unvanını Sosyoloji alanında almış olmak. Göç sosyolojisi, siyaset sosyolojisi, eğitim sosyolojisi alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

ESKİ TÜRK EDEBİYATI

Doktora unvanını Eski Türk Edebiyatı alanında almış olmak. Belagat ve inşa konularında çalışmalar yapmış olmak.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ULUSLARARASI SİYASET

Doçentlik unvanını Uluslararası İlişkiler bilim alanında almış olmak. Gıda güvenliği ve iklim değişikliği konularında çalışmalar yapmış olmak.

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ULUSLARARASI SİYASET

Doçentlik unvanını Avrupa Birliği bilim alanında almış olmak. Avrupa Birliği göç, çevre ve kimlik politikaları alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSAT

İKTİSADİ GELİŞME VE ULUSLARARASI İKTİSAT

Doçentlik unvanını Makro İktisat bilim alanında almış olmak. Yeşil ekonomi ve orta gelir tuzağı konularında çalışmalar yapmış olmak.

HADİS
(Hadis Bilim Dalı)

Doçentlik unvanını Hadis bilim alanında almış olmak. Hadis şerhçiliği ve Tıbbu'n-Nebevî alanında çalışmalar yapmış olmak.

LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU

YÖNETİM VE ORGANİZASYON

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Doktora unvanını Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında almış olmak. Örgütsel davranış alanında çalışmalar yapmış olmak.

BÖLGE PLANLAMA

Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Şehir ve Bölge Planlama alanında almış olmak. Arazi kullanım politikaları ve kent ekonomisi konularında çalışmalar yapmış olmak.

BÖLGE PLANLAMA

Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Şehir ve Bölge Planlama alanında almış olmak. Bölgesel kalkınma, doğal alan politikaları ve planlama teorileri konularında çalışmalar yapmış olmak.

ŞEHİR PLANLAMA

Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Şehir ve Bölge Planlama alanında almış olmak. Kent planlama tarihi, planlamada sayısal yöntemler konularında çalışmalar yapmış olmak.

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Doçentlik unvanını Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Plastik malzemeler üzerine çalışmalar yapmış olmak.

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Doçentlik unvanını Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Akıllı polimer malzemeler ve aşınma davranışı üzerine çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER

TIBBİ TANITIM VE PAZARLAMA

Doktora unvanını Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında almış olmak. Tıbbi tanıtım ve pazarlama, girişimcilik üzerine çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

GÖRSEL-İŞİTSEL TEKNİKLER VE MEDYA YAPIMCILIĞI

RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI

Doçentlik unvanını İletişim Çalışmaları bilim alanında almış olmak. Dijital iletişim ve yeni medya konularında çalışmalar yapmış olmak.

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

ELEKTRİK VE ENERJİ

ELEKTRİK

Elektrik alan altında nonlineer optik, fotonik, magnetizma konularında çalışmalar yapmış olmak.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ

Doçentlik unvanını Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Yenilenebilir enerji kaynakları, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konularında çalışmalar yapmış olmak.

Tıpta Uzmanlık unvanını Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,  Yandal Uzmanlığını Yenidoğan alanında almış olmak. Yenidoğan ve yenidoğan yoğun bakımı alanında çalışma ve deneyimi bulunmak.