Üniversitemiz Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sinavi Aday Listesi Duyurusu Güncellenmesi

13/10/2022 08:42:36 - 28/10/2022 13:13:59 - 1673 Okunma

Üniversitemizce “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” uyarınca Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılacak görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı  (2022 Yükseköğretim Kurumları İdari Personeli için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı-ERGYS 2022) hakkında mezkur Yönetmelik'in 11'inci maddesi uyarınca yazılı sınavlara ilişkin başvurular Başkanlığımızca incelenmiş ve aday listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

Duyurulur.

- Aday Listesi (Şube Müdürü)(*)

-Aday Listesi (Şef)

-Aday Listesi (Avukat)