04.07.2022 Tarihli Ve 31886 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

04/07/2022 11:20:23 - 04/07/2022 12:40:03 - 4233 Okunma

Başvurular doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; doktor öğretim üyesi kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmeyecek olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar aşağıda gösterilen belgeler olup 4 takım CD /USB Bellek halinde hazırlanacak ve özgeçmiş ile yayınlar hariç 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.

3. Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri veya e-devlet çıktıları,
  5. Askerlik durum belgesi fotokopisi veya terhis belgesi fotokopisi veya e-devlet çıktısı,
  8. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  9. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya e-devlet HİTAP Hizmet Dökümü çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurusunda istenen evraklar aşağıda gösterilen belgeler olup 4 takım CD /USB Bellek halinde hazırlanacak ve özgeçmiş ile yayınlar hariç 1 takım çıktı halinde teslim edilecektir.

8. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  9. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu" nun doldurulması gerekmektedir.
  10. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi aslı veya e-devlet HİTAP Hizmet Dökümü çıktısı (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

Son Başvuru Tarihi: 18 Temmuz 2022

TARİH

GENEL TÜRK TARİHİ

Doçent

Doçentlik unvanını Genel Türk Tarihi bilim alanında almış olmak. Kırım Tatar kültürü üzerine çalışmalar yapmış olmak.

ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Türk Edebiyatı bilim dalında almış olmak. Türk Dünyası çağdaş edebiyatları alanında çalışmalar yapmış olmak.

FELSEFE

SİSTEMATİK FELSEFE VE MANTIK

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Siyaset Felsefesi alanında almış olmak. Siyaset ve bilgi felsefesi konularında çalışmalar yapmış olmak.

FİZİK

NÜKLEER FİZİK

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Fizik anabilim dalında almış olmak. Deneysel nükleer fizik alanında çalışmalar yapmış olmak.

MUHASEBE VE FİNANSMAN

Doçent

Doçentlik unvanını Finans bilim alanında almış olmak. Davranışsal finans alanında çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL SİYASET VE SOSYAL GÜVENLİK

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında almış olmak. Yaşlanma ve sosyal güvenlik alanlarında çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSAT

İKTİSAT POLİTİKASI

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını İktisat alanında almış olmak. Türkiye'de firmaların büyüklük dağılımı ve iktisatta büyük veri üzerine çalışmaları olmak.

İKTİSAT

İKTİSAT POLİTİKASI

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını İktisat Politikası alanında almış olmak. Finansal istikrar ve Merkez Bankası bağımsızlığı konularında çalışma yapmış olmak.

SİYASET BİLİMİ ve KAMU YÖNETİMİ

HUKUK BİLİMLERİ

Dr.Öğr.Üyesi

Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak. Doktora unvanını Özel Hukuk programında almış olmak.

SİYASET BİLİMİ ve KAMU YÖNETİMİ

KENTLEŞME VE ÇEVRE SORUNLARI

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında almış olmak. Toplumcu belediyecilik konularında çalışma yapmış olmak.

FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ

DİN BİLİMLERİ

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Felsefe ve Din Bilimleri anabilim dalında almış olmak.  Ortodoks ve Doğu Avrupa Yahudileri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

İSLAM HUKUKU

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Temel İslam Bilimleri anabilim dalında almış olmak. İslam hukukunda erken dönem nevâzil literatürü üzerine çalışmalar yapmış olmak.

KUR'AN-I KERİM OKUMA VE KIRAAT İLMİ ABD

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Temel İslam Bilimleri anabilim dalında almış olmak. Kıraat alanında çalışmalar yapmış olmak. Tashihi huruf ile hafızlık belgesine sahip olmak.

BESLENME VE DİYETETİK

Doçent

Doçentlik unvanını Beslenme ve Diyetetik bilim alanında almış olmak. Yeme davranışı bozukluklarında beslenme konularında çalışmalar yapmış olmak.

BESLENME VE DİYETETİK

Dr.Öğr.Üyesi

Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Beslenme ve Diyetetik alanında almış olmak. Psikolojik hastalıklarda beslenme konularında çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK YÖNETİMİ

Dr.Öğr.Üyesi

Lisans ve doktora derecesini Sağlık Yönetimi alanında almış olmak. Sağlık kurumlarında insan kaynakları yönetimi uygulamalarıyla ilgili çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL HİZMET

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Sosyal Hizmet veya Sosyoloji alanında almış olmak. Sosyal politika, sosyal teori ve toplumsal değişim konularında çalışmalar yapmış olmak.

SOSYAL HİZMET

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Sosyal Hizmet alanında almış olmak. Sosyal hizmet kuramı, sosyal yardım ve yaşlılık konularında çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

YÖNETİM VE ORGANİZASYON

SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ

Dr.Öğr.Üyesi

Yüksek lisans ve doktora derecelerini İşletme anabilim dalında almış olmak. Sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık yönetimi ve sağlık ekonomisi konularında çalışmalar yapmış olmak.

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI

Dr.Öğr.Üyesi

Bilgisayar Mühendisliği lisans ve yüksek lisans mezunu olmak. Doktora unvanını Bilgisayar Mühendisliği veya Hesaplamalı Bilimler alanında almış olmak.

TIBBİ FARMAKOLOJİ

Dr.Öğr.Üyesi

Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıpta Uzmanlık veya Doktora unvanını Tıbbi Farmakoloji alanında almış olmak.

TIBBİ GENETİK

Dr.Öğr.Üyesi

Tıp Fakültesi mezunu olmak. Tıpta Uzmanlık veya Doktora unvanını Tıbbi Genetik alanında almış olmak.

TEMEL TIP BİLİMLERİ

HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ

Dr.Öğr.Üyesi

Doktora unvanını Histoloji ve Embriyoloji alanında almış olmak. Kök hücre ve infertilite konularında çalışmalar yapmış olmak.