Özel Kalem ve Sekreterya

Personel Daire Başkanlığı - Özel Kalem

0 288 212 96 70 – 1500

ayselengin@klu.edu.tr

1990 yılında Balıkesir Bigadiç’te doğdu. İlk öğrenimini Bigadiç Fatih İlköğretim Okulu, Orta öğrenimi Bigadiç Cumhuriyet Lisesi; yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2015 yılında Kırklareli Demirköy Adliyesinde 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Zabıt Katibi olarak başlamış olup, 2016 yılında Kırklareli Üniversitesi Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atanmıştır. 2016 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Bilgisayar İşletmeni kadrosunda başlayıp; halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şef kadrosunda görev yapmaktadır.Evlidir.