06 Aralık 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

22/12/2017 16:23:07 - 22/12/2017 16:29:16 - 1556 Okunma

06 Aralık 2017 tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

06 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 26/12/2017 tarihinde saat 10:00’da aşağıda belirtilen yerlerde yapılacaktır.

Mühendislik Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Rektörlük Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapılan Birim

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi