Üniversite Personeline Duyuru!

30/10/2017 13:56:10 - 30/10/2017 13:56:10 - 990 Takip

25-26 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 05 Kasım Pazar gecesi saat 23:00’de Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ