11 Şubat 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

01/03/2016 13:48:10 - 02/03/2016 13:48:10 - 2559 Takip

11 Şubat 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi ve Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Tüm Sınavlar, 07 Mart 2016 Pazartesi günü saat 11:00'de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığında yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

·       İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofcaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, B Blok K:3 Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Rektörlük Uzman kadroları Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ