Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Kapsamında Üniversitemiz Araştırma Görevlisi Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine

25/01/2016 17:16:23 - 25/01/2016 17:16:23 - 2367 Takip

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 2015 Aralık Dönemine ait Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Üniversitemize yerleştirilen adayların atamalarının yapılabilmesi için  22 Ocak 2016 – 05 Şubat 2016 tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle birlikte yerleştirildikleri Birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

1- Lisans diplomasının aslı veya noter tasdikli örneği

2- Lisans mezuniyetinize ilişkin transkriptin aslı

3- Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz ALES sonuç belgesi

4- ALES'ten muaf iseniz doktora eğitimini tamamladığınıza dair ya da öğretim elemanı olarak çalıştığınıza dair belge

5- Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi

6- 12 Adet fotoğraf

7- Araştırma Görevlisi olarak çalışmanıza engel bir durum olmadığına dair sağlık kurulu raporu

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında ilan edilen atama evraklarına ek olarak;

8- Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız)

9- Nüfus cüzdanının fotokopisi, (Birimce aslı görülüp, onaylanacaktır.)

10- Askerlik durum belgesi veya Terhis Belgesinin aslı (Askerlikten muaf ise; muafiyet sebebini gösterir belgenin de eklenmesi gerekmektedir.)

11- Adli Sicil Kaydı Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümünden ulaşılabilir.)

12- Kamu Kurumunda çalışılmış veya çalışıyor ise hizmet belgesi aslı,

13- Ortaokul veya lise öğreniminde normal öğrenim süresinden fazla okuyanların, fazla öğrenim gördüklerine dair belgenin aslı veya noter onaylı sureti (2009 yılından önce mezun olanlar için)

ÖYP Kapsamında Yerleştirme