Ösym Tarafından 2015/1 Kpss Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Kadrolarına Atanmaya Hak Kazanan Adayların Dikkatine!

14/07/2015 16:39:49 - 14/07/2015 16:39:49 - 1641 Takip

KPSS 2015/1 Sonuçlarına Göre ÖSYM Tarafından Üniversitemiz Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine!

Atama işlemleri için istenen belgeler adaylar tarafından hazırlanacak olup, adayların istenen belgeleri en geç 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 12.00'ye kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığımıza bizzat teslim etmeleri ve adayların  aynı gün saat 14:00’de yapılacak olan değerlendirme toplantısına katılmaları gerekmektedir.

Memur adayları 27/07/2015 Pazartesi günü resmi olarak göreve başlatılacak olup, belirtilen tarihte (22 Temmuz 2015) başvuruda bulunmayanlar atanma hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Adaylar İstenen Belgelere; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümündeki  “İdari Personel / KPSS Sonucuna Göre Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler”  den,

Naklen Atanacak Adaylar ise; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümündeki  “İdari Personel / Naklen ve Yeniden Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den ulaşabilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

memur adayları atanma işlemleri