2015 Yılı Aöf Bahar Dönemi Ara Sınavı Görevlendirmeleri Hk Duyuru

03/03/2015 14:26:57 - 03/03/2015 14:26:57 - 2356 Takip

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE DUYURU

18-19 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi  Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 10 Mart 2015 Salı günü Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. Kimlik numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ