10 Haziran 2019 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Ön Değerlendirme Sonuçlarının Güncellenmesi

27/06/2019 14:13:46 - 28/06/2019 14:33:56 - 2535 Okunma

10 Haziran 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Üniversitemiz Birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayısının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 03/07/2019 tarihinde aşağıda belirtilen yerler ve saatte yapılacaktır.

8 İlan Sıra No’lu Fen Edebiyat Fakültesi Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

9 İlan Sıra No’lu Devlet Konservatuvarı Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

11 İlan Sıra No’lu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ. (*)

Başvuru Yapılan Birim

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi

Fen Edebiyat Fakültesi

Fen Edebiyat Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofcaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, 1 Nolu Merkezi Derslikler No:39/L Merkez-KIRKLARELİ

Devlet Konservatuvarı

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kayalı Kampüsü Rektörlük Binası Giriş Kat C Blok Merkez-KIRKLARELİ

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Karahıdır Mah. Harmanlık Mevkii

39100 Merkez-KIRKLARELİ

(*)TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRMESİNDE İKİ (2) ADAYIN SEHVEN FARKLI ALES PUAN TÜRÜ DEĞERLENDİRMEYE ALINMIŞ OLUP, SIRALAMA GÜNCELLENMİŞTİR.

10 Haziran 2019 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Ön Değerlendirme Sonuçları KLU İlan 10 Haziran 2019