Maaş-Personel

Rahim ŞAHİN

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 yılında Uzunköprü’de doğdu. İlkokulu Süleymaniye Köyü İlkokulunda, ortaokulu Uzunköprü Gazi Turhan Bey Ortaokulunda, liseyi Uzunköprü Hüseyin Çorum Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik Bölümünde, yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bilgisayar İşletmeni

Emirhan SAĞBİL

0 288 212 96 70 – 1511

emirhan.sagbil@klu.edu.tr

1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini sırası ile Kazım Karabekir İlkokulu ve Şener Birsöz Ortaokulu; yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2013 yılında Kırklareli Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2015 yılında Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atanmıştır. 2015 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Maaş-Tahakkuk Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.

Sürekli İşçi (Büro Personeli)

Ahmet ANIL

0 288 212 96 70 – 1512

ahmet.anil@klu.edu.tr

1974 Kırklareli ’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kavaklı Beldesinde, lise öğrenimini Kırklareli Ticaret Lisesi;  yükseköğrenimini Trakya Üniversitesi Kırklareli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. 2008 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi bünyesinde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.