Maaş-Personel

Rahim ŞAHİN

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 Uzunköprü’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini köy ve ilçede; yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bilgisayar İşletmeni

Emirhan SAĞBİL

0 288 212 96 70 – 1511

emirhan.sagbil@klu.edu.tr

1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini sırası ile Kazım Karabekir İlkokulu ve Şener Birsöz Ortaokulu; yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2013 yılında Kırklareli Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2015 yılında Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atanmıştır. 2015 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Maaş-Tahakkuk Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.

Sürekli İşçi (Büro Personeli)

Ahmet ANIL

0 288 212 96 70 – 1512

ahmet.anil@klu.edu.tr

1974 Kırklareli ’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kavaklı Beldesinde, lise öğrenimini Kırklareli Ticaret Lisesi;  yükseköğrenimini Trakya Üniversitesi Kırklareli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. 2008 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi bünyesinde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.