İdari-Personel

İdari Personel Şube Müdürlüğü

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 yılında Uzunköprü’de doğdu. İlkokulu Süleymaniye Köyü İlkokulunda, ortaokulu Uzunköprü Gazi Turhan Bey Ortaokulunda, liseyi Uzunköprü Hüseyin Çorum Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik Bölümünde, yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bilgisayar İşletmeni

Seda KESKİN ACET

İdari Personel Şube Müdürlüğü

0 288 212 96 70 – 1509

sedakeskin@klu.edu.tr

1987 yılında Zonguldak Ereğli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulu; yükseköğrenimini Çağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2015 yılında Kırklareli Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başlamış olup; halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.