İdari-Personel

Rahim ŞAHİN

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 Uzunköprü’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini köy ve ilçede; yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Şef

Huriser KEÇECİ

0 288 212 96 70 – 1504

huriser.ozturk@klu.edu.tr

1986 Tirebolu’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini ilçede; yükseköğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Meslek Yüksekokulu İşletme Programı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Ayrıca Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans öğrencisidir. Memuriyete Ağustos 2009 yılında Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında Memur kadrosunda başlamış olup, Haziran 2014 yılından itibaren Personel Daire Başkanlığı Şef kadrosunda görevine devam etmektedir. Medeni durumu evlidir.

Bilgisayar İşletmeni

Seda KESKİN ACET

0 288 212 96 70 – 1509

sedakeskin@klu.edu.tr

1987 yılında Zonguldak Ereğli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulu; yükseköğrenimini Çağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2015 yılında Kırklareli Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başlamış olup; halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.