İdari-Personel

İdari Personel Şube Müdürlüğü

0 288 212 96 70 – 1503

rahimsahin@klu.edu.tr

1982 Uzunköprü’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini köy ve ilçede; yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksekokulu Personel Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2005 yılında Marmara Üniversitesinde Memur kadrosunda başlayıp; 2010 yılında Kırklareli Üniversitesine naklen atanmıştır. 2013 yılından itibaren Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü kadrosunda görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bilgisayar İşletmeni

Seda KESKİN ACET

İdari Personel Şube Müdürlüğü

0 288 212 96 70 – 1509

sedakeskin@klu.edu.tr

1987 yılında Zonguldak Ereğli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulu; yükseköğrenimini Çağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde tamamladı. Memuriyete 2015 yılında Kırklareli Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni kadrosuna başlamış olup; halen Kırklareli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğü Bilgisayar İşletmeni kadrosunda görev yapmaktadır.