30 Aralık 2017 Tarihinde Sözcü Gazetesinde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

30/12/2017 20:32:13 - 30/12/2017 20:32:13 - 1370 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular Hukuk Fakültesine şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 (onbeş) gün geçerlidir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi

6-   Yayınlarını kapsayan dosya,

7-   Yayınlarını içerir CD,

8-   2 (İki) adet fotoğraf,

9- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği Aday Etkinlik-Puanlama Tablosunun doldurulması gerekmektedir.

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 15/01/2018

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

YRD. DOÇ.

NİTELİKLER

Kamu Hukuku

Vergi Hukuku

Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak. Vergi Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

Devletler Umumi Hukuku

Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak. Devletler Umumi Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

Özel Hukuk

Ticaret Hukuku

Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak. Ticaret Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

30 Aralık 2017 Tarihinde Sözcü Gazetesinde Yayınlanan Öğretim Üyesi İlanı