26/12/2017 Tarihli Posta Gazetesi Ve Resmi Gazete’De Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

26/12/2017 09:48:29 - 26/12/2017 09:57:06 - 909 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular doçent kadrosu için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 (onbeş) gün geçerlidir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi,

6-   Yayınlarını kapsayan dosya,

7-   Yayınlarını içerir CD,

8-   2 (İki) adet fotoğraf,

9- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği Aday Etkinlik-Puanlama Tablosunun doldurulması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi

6-   Yayınlarını kapsayan dosya,

7-   Yayınlarını içerir CD,

8-   2 (İki) adet fotoğraf,

9- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği Aday Etkinlik-Puanlama Tablosunun doldurulması gerekmektedir.

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 09/01/2018

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

DOÇ.

YRD. DOÇ.

NİTELİKLER

Felsefe ve Din Bilimleri

Din Bilimleri

(Dinler Tarihi Bilim Dalı)

Felsefe ve Din Bilimleri alanında doçent unvanı almış olmak. Dinler Tarihi, Ortodoks Hristiyanlık alanında çalışmaları bulunmak.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

Sosyal Siyaset ve Sosyal Güvenlik

Sosyal Politika alanında doçentlik unvanı almış olmak.

Turizm Fakültesi

Turizm İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği alanında doçentlik unvanı almış olmak. Sağlık turizmi ve sakin şehir konularında çalışmaları bulunmak.

Rekreasyon Yönetimi

Turizm İşletmeciliği alanında doktora mezunu olmak. Rekreasyon planlaması alanında çalışmaları bulunmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Eğitim Bilimleri

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Eğitim Bilimleri, Ölçme ve Değerlendirme alanında doktora mezunu olmak. Eğitimde loglineer modelle test ve test maddelerinin yanlılığı, R ve SAS programı ile ölçme uygulamaları ve eşitleme alanında çalışmaları bulunmak.

Felsefe

Felsefe Tarihi

Felsefe alanında doktora mezunu olmak. Amerikan pragmatizmi alanında çalışmaları bulunmak.

26/12/2017 tarihli Posta Gazetesi ve Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı