07 Aralık 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçlarının Güncellenmesi

25/12/2017 17:48:42 - 25/12/2017 17:49:43 - 1538 Okunma

07 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 27/12/2017 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatte yapılacaktır.

İlahiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Sağlık Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapılan Birim

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi

Kavaklı Yerleşkesi, Değirmencik Yolu Üzeri, Kavaklı/KIRKLARELİ

12.00

Sağlık Yüksekokulu

Cumhuriyet Mahallesi Kofcaz Yolu Kayalı Yerleşkesi Merkezi Derslikler 2 No:39/L Merkez/KIRKLARELİ

10.00

NOT : SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARINDA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS MEZUNU ADAYLAR SEHVEN DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMIŞ OLUP; SIRALAMA GÜNCELLENMİŞTİR.

07 Aralık 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları