Üniversite Personeline Duyuru!

19/12/2017 10:44:42 - 19/12/2017 10:44:42 - 1286 Okunma

13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 24 Aralık 2017 Pazar gecesi saat 23:00’de Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ