08 Kasım 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçlarında Güncelleme Yapılması Hk.

29/11/2017 17:42:43 - 29/11/2017 17:42:43 - 1866 Takip

08 Kasım 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi, Okutman, Araştırma Görevlisi ve Uzman kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 04/12/2017 tarihinde saat 11:00’de aşağıda belirtilen yerlerde yapılacaktır.

Mühendislik Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Hukuk Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Vize Meslek Yüksekokulu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Rektörlük Uzman Kadroları Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapılan Birim

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi

Mühendislik Fakültesi

Cumhuriyet Mah. Üniversite Bulvarı Merkez Amfi Derslikler-2 No=39L Kayalı (Merkez) Yerleşkesi,
Kofçaz Yolu Üzeri Merkez / KIRKLARELİ

Rektörlük

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu

Fen Edebiyat Fakültesi

Cumhuriyet Mahallesi, Kofcaz Yolu Kayalı Yerleşkesi, 1 No.’lu Merkezi Derslikler No:39/L Merkez/KIRKLARELİ

Vize Meslek Yüksekokulu

B Blok  Kat: 3 Kayalı Kampüsü Merkez /KIRKLARELİ

Rektörlük

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ

*Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Okutman kadrosu öndeğerlendirme sonuçlarında sehven yapılan puan hatası yazımı nedeniyle ilk yedi sıradaki adayın sıralaması değişmiştir.

08 Kasım 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları