10 Ağustos 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

14/09/2017 16:17:08 - 14/09/2017 16:26:04 - 1063 Takip

10 Ağustos 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz İlahiyat Fakültesine alınacak Araştırma Görevlisi kadrosunda çalıştırılmak üzere Öğretim Görevlisi kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 22 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

İlahiyat Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

10 AĞUSTOS 2017 TARİHLİ İLANIN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE ATANMAYA HAK KAZANANLAR

Sıra No

İlan No