10 Ağustos 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

06/09/2017 17:22:29 - 06/09/2017 17:23:39 - 966 Takip

10 Ağustos 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz İlahiyat Fakültesine alınacak Araştırma Görevlisi kadrosunda çalıştırılmak üzere Öğretim Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 12/09/2017 tarihinde saat 11:00’de İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır.

İlahiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

ADRES: