22 Haziran 2017 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

12/07/2017 18:01:16 - 12/07/2017 18:01:16 - 1995 Takip

22 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosunda çalıştırılmak üzere Öğretim Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 18/07/2017 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatte yapılacaktır.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mühendislik Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mimarlık Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sağlık Hizmetleri MYO Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Lüleburgaz MYO Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Adres

11:00

Cumhuriyet Mah. Üniversite Bulvarı Merkez Amfi Derslikler-2 No=39L Kayalı (Merkez) Yerleşkesi,