23/06/2017 Tarihinde Posta Gazetesinde Ve Aynı Tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

23/06/2017 14:16:25 - 23/06/2017 14:16:25 - 2009 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları-programları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 2016 yılında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda profesör ve doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadrosu için ise ilgili Birime şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Profesör ve Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Prof. için 6 takım, Doç. için ise 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi (Prof. kadrosu için başlıca araştırma eseri belirtilecek),

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf,

10-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği  “Aday Etkinlik-Puan Listesinin doldurulması gerekmektedir.(Prof. kadrosu için)

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Listesinin doldurulması gerekmektedir.

NOT: Aday Etkinlik-Puan Listesine Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 7/7/2017

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI/PROGRAM

PROF.

DOÇ.

YRD.DOÇ.

NİTELİKLER

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Yakınçağ Tarihi

Salgın hastalıklar tarihi üzerine çalışmaları bulunmak.

Geometri

Matematik bilim alanında doçent unvanını almış olmak, smarandache ve kompleks eğriler alanında çalışma yapmış olmak.

LÜLEBURGAZ MESLEK
YÜKSEKOKULU

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri

Kimya Teknolojisi

Kimya alanında doktora mezunu olmak ve polimer kimyası ve akıllı hidrojeller alanında çalışmaları bulunmak.

Öğretim Üyesi İlanı