Aöf Görev Tercihleri Hakkında !

11/05/2017 14:35:26 - 23/06/2017 14:35:26 - 646 Takip

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE DUYURU

03-04 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/  internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 17 Mayıs 2017 Çarşamba gecesi saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ