Aöf Görev Tercihleri Hakkında !

30/03/2017 09:12:58 - 30/03/2017 09:12:58 - 676 Takip

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE DUYURU

29-30 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 03 Nisan 2017 Pazartesi gecesi saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ