31.12.2016 Tarihinde Hürriyet Gazetesinde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

05/01/2017 11:57:04 - 05/01/2017 11:57:58 - 3638 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümü/anabilim dalı ile unvan ve koşulları belirtilen kadroya 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 2012 yılında kabul edilen Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda ilgili Birime şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    3 (Üç) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Listesi”nin doldurulması gerekmektedir.

NOT: Aday Etkinlik-Puan Listesine Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 16 OCAK 2017

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

YRD.DOÇ.

NİTELİKLER

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Uygulamalı Matematik

Matris Yakınlık Problemi ile ilgili çalışma yapmış olmak.