24 Kasım 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

14/12/2016 10:03:17 - 22/12/2016 10:03:17 - 2884 Takip

24 Kasım 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Sınav, 21/12/2016 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatlerde yapılacaktır.

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Adres

Fen Edebiyat Fakültesi

11:00

Fen Edebiyat Fakültesi Cumhuriyet Mahallesi, Kofçaz Yolu Kayalı Kampüsü, 1 Nolu Merkezi Derslikler No:39/L Merkez / KIRKLARELİ

13:00

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  B Blok  Kat: 3 Kofçaz Yolu Kayalı Kampüsü Merkez /  KIRKLARELİ

Sağlık Yüksekokulu

11:00

Sağlık Yüksekokulu Cumhuriyet Mahallesi Kofçaz Yolu

Kayalı Kampüsü Merkezi Derslikler 2 No:39/L Merkez-Kırklareli

NOT: Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosunun Ön Değerlendirme Sonuçları Güncellenmiştir.

Fen Edebiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Hukuk Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ