09.12.2016 Tarihinde Sabah Gazetesinde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

09/12/2016 14:16:09 - 09/12/2016 14:16:09 - 2004 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Listesi”nin doldurulması gerekmektedir.

NOT :Aday Etkinlik-Puan Listesine Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 23 ARALIK 2016

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

YRD.DOÇ.

NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İşletme

Yönetim ve Organizasyon

Bilgi kültürü, örgütsel yenilikçilik, etik kodlar ve iş doyumu konularında çalışmalar yapmış olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği Lisans ve Doktora mezunu olmak ve beslemenin kanatlı eti kalitesi üzerine etkileri konusunda çalışma yapmış olmak.

öğretim üyesi ilanı 9 aralık 2016 ilanı KLU