24.11.2016 Tarihinde Habertürk Gazetesinde Ve 25.11.2016 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

25/11/2016 09:32:55 - 25/11/2016 09:32:55 - 2306 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda profesör ve doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör ve Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Prof. için 6 takım, Doç. için ise 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-    Özgeçmiş ve yayın listesi (Prof. kadrosu için başlıca araştırma eseri belirtilecek),

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf,

10-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği  “Aday Etkinlik-Puan Listesi”nin doldurulması gerekmektedir.(Prof. kadrosu için)

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Listesi”nin doldurulması gerekmektedir.

NOT :Aday Etkinlik-Puan Listesine Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 09 ARALIK 2016

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI/PROGRAM

Prof

Doç.

Yrd.
Doç.

NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ
BİLİMLER FAKÜLTESİ

Kamu Yönetimi

Hukuk Bilimleri

Kamu Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

İşletme

Ticaret Hukuku

Ticaret Hukuku alanında doktora yapmış olmak.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku

İş ve/veya Sosyal Güvenlik Hukuku veya Hukuk alanında doktora yapmış olmak ve İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında çalışmaları bulunmak.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Beslenme ve Diyetetik

1*

1**

* Doktora veya Uzmanlığını, Beslenme ve Diyetetik veya Endokrinoloji alanında yapmış olmak veya Endokrinoloji alanında doçent unvanını almış olmak.

** Beslenme ve Diyetetik alanında doktora yapmış olmak.

Çocuk Gelişimi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi veya Hemşirelik alanında doktora yapmış olmak ve ilgili alanda en az 2 yıl ders verme tecrübesi bulunmak.

Sağlık Yönetimi

1*

1**

* Hemşirelik Esasları ve Yönetimi alanında Doçent unvanı almış olmak

** Sağlık Yönetimi veya Hemşirelikte Yönetim alanında doktora yapmış olmak ve ilgili alanda en az 2 yıl ders verme tecrübesi bulunmak.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Mekatronik Mühendisliği

1- Elektronik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak ve Elektronik alanında çalışmaları bulunmak.

2- Makine Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.

MİMARLIK FAKÜLTESİ

Yapı Bilgisi

Yapı veya İç Mimarlık alanında doktora/sanatta yeterlilik unvanı almış olmak.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

Temel İslam Bilimleri

Tasavvuf

Temel İslam Bilimleri alanında doktora yapmış olmak ve Tasavvuf alanında çalışmaları bulunmak.

Kelam ve İslam
Mezhepleri Tarihi

Temel İslam Bilimleri alanında doktora yapmış olmak İslam Mezhepleri Tarihi alanında çalışmaları bulunmak.

Öğretim Üyesi İlanı