Üniversite Personeline Duyuru

31/10/2016 14:36:29 - 31/10/2016 14:36:29 - 1248 Takip

26-27 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 03 Kasım 2016 Perşembe gecesi saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ