11/05/2016 Tarihinde Resmi Gazetede Ve Habertürk Gazetesinde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

11/05/2016 10:26:08 - 11/05/2016 10:26:08 - 2480 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Doç. için 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi,

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi,

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 26 MAYIS 2016

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

DOÇ.

YRD. DOÇ.

NİTELİKLER

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Felsefe

Sistematik Felsefe ve Mantık

Doçentliğini Felsefe alanında almış olmak ve Siyaset Felsefesi ve Çağdaş Türk Düşüncesi alanında çalışmaları bulunmak.

Türk İslam Düşüncesi Tarihi

Doçentliğini Felsefe alanında almış olmak ve İslam Felsefesi ve Çağdaş Türk Düşüncesi, Ahlak alanında çalışmaları bulunmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İktisat

İktisat Politikası

İktisat alanında doktora mezunu olmak ve Kurumsal İktisat alanında çalışmaları bulunmak.

İşletme

Üretim Yönetimi ve Pazarlama

İşletme alanında doktora mezunu olmak ve Siyasal Pazarlama ve Spor Pazarlama alanında çalışmaları bulunmak.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Çocuk Gelişimi

UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

Bankacılık ve Finans

Küresel Finansal Kriz ve FED’in para politikalarıalanında çalışmaları bulunmak.

Öğretim Üyesi İlanı