11-12 Nisan 2016 Tarihli Öğretim Elemanı İlanlarının Sınav Sonuçları

05/05/2016 09:37:14 - 06/05/2016 09:37:14 - 2448 Takip

11-12 Nisan 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 12 Mayıs 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

Vize MYO Öğretim Görevlisi giriş sınavı tutanağını görmek için TIKLAYINIZ

Rektörlük Uzman kadrosu giriş sınavı tutanağını görmek için TIKLAYINIZ

11 Nisan 2016 Tarihli Akademik İlanın Değerlendirme Sonuçlarına Göre Atanmaya Hak Kazananlar

S. No

İlan No

Bölüm

ABD/ Program

Unvan

Der.

K.S.

Nitelikler

Sonuçlar

Vize MYO

Finans Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve Sigortacılık

Öğr.Gör.

Bankacılık ve Sigortacılık veya Maliye Lisans mezunu olmak ve Bankacılık alanında en az 5 yıl tecrübesi bulunmak.

Gülşah SANCAKTAR MERAL (Asil)

Emine GÜMÜŞ (Yedek)

12 Nisan 2016 Tarihli Akademik İlanın Değerlendirme Sonuçlarına Göre Atanmaya Hak Kazananlar

S.

İlan No

Bölüm

ABD/ Program

Unvan

Der.

K.S.

Nitelikler

Sonuçlar

Rektörlük (Kariyer Uyg. ve Arş.Mer.)

Uzman

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinde çalıştırılmak üzere; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, İşletme veya Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden Lisans mezunu olmak ve alanında en az 2 yıl tecrübesi bulunmak.

Rahmi AKINCIOĞLU (Asil)

Sibel EVREN (Asil)