16/03/2016 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

16/03/2016 09:49:39 - 16/03/2016 09:49:39 - 2522 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda doçent kadrosu için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Doç. için 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi,

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Yabancı dil belgesi,

5-   Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-   Özgeçmiş ve yayın listesi,

7-   Yayınlarını kapsayan dosya,

8-    Yayınlarını içerir CD,

9-    Üç (3) adet fotoğraf,

10- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 31 MART 2016

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI/ PROGRAM

DOÇ.

YRD. DOÇ.

NİTELİKLER

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Maliye

Bütçe ve Mali Planlama

Doçentliğini maliye alanında almış olmak.

Uluslararası İlişkiler

Avrupa Birliği Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler doktora mezunu olmak ve Avrupa birliği kimliği ve çok dillilik alanında çalışmaları bulunmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İnşaat Mühendisliği

* İnşaat Mühendisliği doktora mezunu olmak ve zemin su muhtevasının TDR yöntemi ile belirlenmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

** İnşaat Mühendisliği Yapı anabilim dalında doktora yapmış olmak.

Makine Mühendisliği

Makine Mühendisliği lisans mezunu ve Konstrüksiyon ve İmalat doktora mezunu olmak veya Makine Mühendisliği doktora mezunu olup Konstrüksiyon ve İmalat alanında çalışma yapmış olmak.

Yazılım Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği doktora mezunu olmak.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Beslenme ve Diyetetik

Beslenme ve Diyetetik doktora mezunu olmak.

Hemşirelik

Hemşirelik doktora mezunu olmak.

Çocuk Gelişimi

Çocuk Gelişimi doktora mezunu olmak.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Mekatronik Mühendisliği

* Elektrik Elektronik Mühendisliği doktora mezunu olmak.

** Mekatronik veya Kontrol Otomasyon doktora mezunu olmak veya Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olup Kontrol Otomasyon alanında çalışmaları bulunmak.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Türk Dili ve Edebiyatı

Eski Türk Dili

Eski Türk Dili alanında doktora mezunu olmak.

KLU Öğretim Üyesi İlanı