Aöf Bahar Dönemi Ara Sınavı Görevlendirmeleri Hakkında

14/03/2016 09:56:36 - 14/03/2016 09:56:46 - 1241 Takip

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE DUYURU

16-17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 20 Mart 2016 Pazar günü Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ